Over ons

wij helpen mensen, teams en organisaties
hun volledige potentie te bereiken

Wij hebben een passie voor potentie

Welkom bij Maduro-Bohórquez. Wij zijn een jong bedrijf met een duidelijk visie: het helpen van mensen, teams en organisaties in het bereiken van hun volledige potentie. Om dit te bereiken hebben wij ons gespecialiseerd in het naar een hoger niveau brengen van mensen, teams en organisaties door middel van het vergroten van de mentale, verbale en fysieke vaardigheden en capaciteiten.

Hiervoor richten wij ons op de prestaties van mensen en teams onder druk en zijn hierbij tot revolutionaire bevindingen gekomen die de basis vormen voor onze methodieken.

Met deze innovatieve inzichten helpen wij individuen, teams en organisaties om specifieke zaken zoals o.a. productiviteit, inzicht in jezelf en anderen, communicatie, samenwerking, teamsamenstellingen, omgaan met weerstand, deëscaleren, mentale weerbaarheid, risicobeheersing, veiligheid, verzuimbeheersing en het algehele welzijn naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Hiermee bedienen wij momenteel uiteenlopende sectoren zoals de politie, het onderwijs, de zorg, de deurwaarderij, allerhande bedrijven en individuen met het bereiken en overtreffen van hun doelen door hen in staat te stellen hun volledige potentie te bereiken. In deze brochure vind u een overzicht van onze trainingsmodules en hoe deze gecombineerd kunnen worden in op maat gemaakte trainingen.

Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk kunnen bekijken hoe ook u uw volledige potentie kan bereiken.

Hartelijke groeten,
Het Maduro-Bohórquez team