Bekijk hier onze modules

klik op een slide om de module uit te schuiven

Persoonlijkheden

haal meer uit jezelf en anderen

Ieder persoon is uniek. Onze gedragingen worden gevoed vanuit vele factoren zoals onze cultuur, opvoeding, ervaringen en humeur. Deze diversiteit kan maken dat mensen elkaars gedrag en bedoelingen soms maar moeilijk kunnen begrijpen. Wij presenteren een model dat als hulp dient om gemakkelijk en snel inzicht te krijgen in wie jij zelf bent en het soort persoon waar je mee te maken hebt om hier zo effectief mogelijk mee te kunnen omgaan.

verbeterde invloed op gedrag van anderen

verbeterde herkenning behoeften anderen

verbeterde samenwerking met anderen

Code rood

lichaam onder stress

Wat gebeurt er nu wanneer je langdurig onder verhoogde druk komt te staan of misschien zelfs wel iets traumatisch hebt ervaren? Wat voor effect heeft dit op jouw lichaam en geest? Hier bestuderen we hoe het menselijk lichaam en specifiek het brein nu reageren op stressvolle en gevaarlijke situaties en delen we, na meer dan tien jaar onderzoek, onze revolutionaire wetenschappelijke inzichten.

nieuw inzicht werking lichaam en hersenen

leer je eigen grenzen beter te bewaken

leer jouw grenzen te verleggen

Mentale weerbaarheid

jouw innerlijke motor

Jouw mentale weerbaarheid is van cruciaal belang voor jouw algehele welzijn en stelt je in staat een prettig, zinvol en productief leven te leiden. Mentaal weerbaar zijn betekent dat iemand over bepaalde cognitieve, emotionele en sociale vaardigheden en eigenschappen beschikt die helpen tegenslagen te weerstaan en overwinnen. In deze module gaan we in op wat dit onderwerp nu voor jouw betekent en leer je er praktisch mee aan de slag te gaan.

verbeterde controle en grip op situaties

verhoogde welzijn en productiviteit

vermindering van ziekte en verzuim

I can do all things

ontgrendel jouw ware potentie

I can do all things is een levensveranderende ervaring waarbij je terug gaat naar de ware essentie van jezelf, om zonder enige hulpmiddelen te ontdekken wat jij allemaal wel niet in je hebt. In de natuur leren we door middel van uitdagende (team)activiteiten survival-vaardigheden. Tijdens deze activiteiten ligt de focus op uiteenlopende levenslessen die direct een verschil zullen maken. Geschikt voor een- of meerdaagse bedrijfsevenementen, teams en/of individuele personen.

leer essentiële survival-vaardigheden

zelfontdekking en teambuilding

levenslessen waar je direct iets aan hebt

Risicoanalyse

vergroot jouw kansen op succes

Of je nu te maken krijgt met ingewikkelde dossiers, moeilijke opdrachtgevers en/of klanten of zelfs met potentieel gevaarlijke situaties, het afdekken van risico’s kan jouw kansen op succes drastisch vergroten. Hoewel je vooraf niet altijd precies weet wat je kunt verwachten van een persoon, omgeving of situatie, zijn er veel dingen die jij kunt doen om de kans op een productieve afloop zo groot mogelijk te maken.

leer jouw situatie(s) productief te analyseren

vergroot preventief jouw kansen op succes

leer snel schakelen in onverwachte situaties

Weerstand en agressie

herken dat iedere situatie iets anders vraagt

Weerstand en agressie vertonen zich in allerlei verschillende soorten en maten waardoor het soms verwarrend kan zijn wanneer je op welke manier moet reageren of optreden. Om snel en accuraat het soort weerstand en agressie te herkennen en de juiste aanpak te hanteren, hebben wij het Weerstand Spectrum Model ontwikkeld. Dit model helpt je om te herkennen in wat voor soort situatie je jezelf bevind en hoe je hier adequaat op kunt acteren.

vergroting controle in moeilijke situaties

verbeterde klantrelatie en -beleving

breng meer interacties succesvol ten einde

SHIELD

altijd veilig in slechts één beweging

Door jarenlang wetenschappelijk de menselijke fysieke reflexen tijdens hoge stresssituaties te analyseren hebben wij in kaart gebracht wat het menselijk lichaam nu eigenlijk uit zichzelf wil doen in geval van échte dreiging. Gebaseerd hierop onderwijzen wij in op maat gemaakte scenario’s een kleine set van eenvoudige en effectieve fysieke weerbaarheidstechnieken die aansluiten op deze natuurlijke reacties en bewegingen.

complete weerbaarheid in slechts enkele uren

snel leerbaar d.m.v. wetenschappelijk inzicht

één eenvoudige beweging: altijd veilig

SHIELD+ voor overheden

in lijn met ambtsinstructie en waardigheid van wederpartij

De effectiviteit van en beschikbare tijd voor de huidige aanhouding- en zelfverdediging technieken (AZV) van de overheden en zorg komen meer en meer in de verdrukking. Deze module breidt daarom SHIELD (zie vorige module) uit met cruciale zaken als het deëscalerende karakter van deze functies, fixeren en afboeien, wapengebruik en retentie, behoudt van portofoon-communicatie tijdens een fysieke confrontatie en regel en wetgeving zoals beschreven in de ambtsinstructie.

compleet en uniek systeem voor uiteenlopende overheids- en zorgtaken

drie eenvoudige bewegingen als antwoord op elke situatie

leerbaar in slechts enkele uren i.p.v. jaren

FudoKids

de leukste weerbaarheid voor kinderen ooit

FudoKids is een wetenschappelijk onderbouwd totaalconcept voor kinderen waarbij effectiviteit en dikke fun perfect samengaan! Wij leren kinderen hoe ze op een speelse en vreedzame manier snel en veilig verbaal en fysiek controle kunnen krijgen over angstige situaties. Via onze unieke en hilarische FudoFriends methodiek leren kinderen op een respectvolle en geweldloze manier voor zichzelf en anderen op te komen en met hun unieke kwaliteiten bij te dragen aan een betere wereld.

leer dat jouw tong het sterkste wapen is

leer op te komen voor jezelf en anderen

controleer situaties met vreedzame technieken

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

Wij werken met innovatieve trainingsmodules die gecombineerd kunnen worden in op maat gemaakte trainingen. Hierboven vind je een overzicht van onze modules en hieronder zie je hoe deze samengevoegd kunnen worden in complete trainingen. Klik op een training voor meer informatie, om je in te schrijven voor een open training of om een offerte aan te vragen. Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk kunnen bekijken hoe ook jij jouw volledige potentie kan bereiken. Voor een makkelijk deelbaar overzicht kunt hier onze brochure bekijken.