SHIELD+ voor overheden

in lijn met ambtsinstructie met oog voor waardigheid wederpartij

Beschrijving training

Door jarenlang wetenschappelijk de menselijke fysieke reflexen tijdens hoge stresssituaties te analyseren hebben wij in kaart gebracht wat het menselijk lichaam nu eigenlijk uit zichzelf wil doen in geval van échte dreiging. Gebaseerd hierop hebben wij een innovatief en revolutionair weerbaarheidssysteem ontwikkeld dat naadloos aansluit op deze natuurlijke reacties en bewegingen die klaarblijkelijk al vanaf geboorte in ons systeem zitten.

De effectiviteit van en beschikbare tijd voor de huidige aanhouding- en zelfverdediging technieken (AZV) van de overheden en zorg komen meer en meer in de verdrukking. Deze module breidt daarom SHIELD uit met cruciale zaken als het deëscalerende karakter van deze functies, fixeren en afboeien, wapengebruik en retentie, behoudt van portofoon-communicatie tijdens een fysieke confrontatie en regel en wetgeving zoals beschreven in de ambtsinstructie.

Meer informatie over het onstaan en de filosofie van SHIELD kun je hier vinden in onze paper 'SHIELD: waarom een nieuw weerbaarheidssysteem'
Behandelde modules
Voor meer informatie over de behandelde modules kun je hier klikken om terug te gaan naar de overzichtspagina.

SHIELD
SHIELD+ voor overheden