Winnen met mensen

haal het maximale uit jouw interacties en samenwerking

Beschrijving training

Ben jij iemand die anderen om jou heen verder helpt en beter maakt? Zou je die vaardigheid graag willen ontwikkelen? In deze training presenteren wij onze unieke methodiek en delen wij inzichten om werkelijk te kunnen winnen MET mensen. Met wie dan ook: vrienden, collega's, propecten, klanten, partners en zelfs tegenstanders. Je leert om steeds sneller persoonlijke voorkeuren, denkwijzen en innerlijke motivaties van anderen te herkennen om vervolgens samen voor de winst te gaan. Deze training zal een stevige impact hebben op jouw perceptie van de wereld om je heen en zal jouw manier van observeren, interacteren, beoordelen en veroordelen naar een heel nieuw niveau tillen.

Zie wel wel eens mensen die enkel 'klikken' en slechts succesvol kunnen interacteren met één specifiek type persoon? In deze training leren medewerkers razendsnel anderen in te schatten en hun gedrag en communicatie feilloos aan te passen aan hun kernbehoeften en -vaak nog onuitgesproken- wensen. Zo voelt de ander zich maximaal begrepen en gewaardeerd en groeit vertrouwen doorgaans bijzonder snel.

Hierbij leren medewerkers tevens in te schatten hoe een ander denkt. Vanuit welke invalshoek kan ik dit het beste presenteren? Welke percepties en gevoelens spelen wellicht een rol? Wat is voor hem of haar belangrijk om een weloverwogen keuze te maken? Deze en vele andere vragen en inzichten leren medewerkers ter plekke in te schatten en hun aanpak hier op natuurlijke wijze op aan te passen. Door continu het perspectief van de ander voor ogen te houden creëeren we continue win-win situaties waarin alle partijen zich geholpen voelen.
Behandelde modules
Voor meer informatie over de behandelde modules kun je hier klikken om terug te gaan naar de overzichtspagina.

Code rood: lichaam onder stress
Persoonlijkheden
Risicoanalyse